Klik på nedenstående menupunkter for at læse mere om forretter, hovedretter og desserter.

Gældende pr. 5/4-2018.

Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

  • Rejecocktail

    kr. 79

    Håndpillede rejer, snittet salat, asparges, citron og caviart samt hjemmelavet Thousand Island-dressing.
  • Varmrøget laks

    kr. 79

    Fra ”Det Ny Røgeri” på Mosede Havn, serveret på sprøde salater og estragonmayonnaise.
  • Okse-carpaccio

    kr. 99

    Tynde skiver af okse med ristede pinjekerner, rucola og friskhøvlet parmesan.

Hovedretter

  • Klassisk Stjerneskud

    kr. 155

    Stegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet, rejer, asparges, caviart, salat, dild og citron.
  • Smørstegt rødspætte

    kr. 199

    Stor friskfanget rødspætte, serveret med nye kartofler, brunet smør, citron og persillefrit.
  • Pariserbøf

    kr. 135

    225 gr. friskhakket oksekød på smørristet toast, friskhøvlet peberrod, pickles, kapers, hakket rødløg, rødbeder i
  • Dagens fisk

    Dagspris

    Hvad fiskemanden nu lige kan lande på kajen. Serveres med dagens tilbehør.
  • Wienerschnitzel

    kr. 189

    200 gr. kalveinderlår paneret og stegt i smør. Serveres med pommes sautées, ærter, skysauce og naturligvis ”En
  • Steak af oksefilet

    kr. 189

    225 gr. oksefilet, dagens garniture, stegte kartofler og rødvins- samt pebersauce.

Dessert