Torsdag 02-01-2020 Mørbradbøffer med champignon a la creme og kartofler
Mandag 06-01-2020 Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbede
Tirsdag 07-01-2020 Brændende Kærlighed med syltet rødbeder
onsdag 08-01-2020 Skinke schnitzel med pommes sautees, ærter og brun sovs
Torsdag 09-01-2020 Sprængt kalvespidsbryst med flødepeberrod, kogte kartofler og dampede grøntsager
Mandag 13-01-2020 Tarteletter med høns i asparges
Tirsdag 14-01-2020 Skipperlabskovs med friskklippet purløg, kold smør og hjemmesyltede rødbeder
onsdag 15-01-2020 Bouef saute Stroganoff med mos
Torsdag 16-01-2020 Oksetyndstegs filet med bagte rodfrugter, hjemmelavede fritter og bearnaise
Mandag 20-01-2020 Herregårds hakkebøf med hjemmelavede fritter og bearnaise samt grønt
Tirsdag 24-01-2020 Braiseret kalvecuvette med sauce espagnole og hasselbach kartoffel
onsdag 25-01-2020 Chili Con Carne med ris
Torsdag 26-01-2020 Svinekæber braiseret i Dark lager, hertil stegte kartofler og rodfrugter
Mandag 27-01-2020 Karbonader med stuvet ærter og gulerødder samt kartofler
Tirsdag 28-01-2020 Mørbrad gryde med champignon, saucisser og ris
onsdag 29-01-2020 Osso Buco med stegte kartofler
Torsdag 30-01-2020 Gammeldags kalvesteg med friske grøntsager sovs og kartofler