Katja & Katjazzerne

Katja & Katjazzerne spiller lørdag d. 15/6-19kl. 12.30-15 i Gårdhaven i Jenners Dockside, Havnen 21, 4600 Køge

Film-evergreens der swinger
Katjazzerne spiller en iørefaldende blanding af de mest populære og velkendte jazz standarder, evergreens og latinamerikanske rytmer.
Musikken er lytte-, snakke- og dansevenlig venlig og frem for alt så glad og livsbekræftende, at man kun kan blive i strålende godt humør. Uanset om der er til fødselsdagsfest, til reception eller til en glad aften i musikkens tegn, så sørger Katjazzerne for den allerbedste stemning.
Katjazzerne kan holde 5 års fødselsdag i år og fejrer den bl.a. med en tur til Prag og Polen med 50 fans. Katjazzerne har stor succes i bl.a. Gimle i
Roskilde og Portalen i Greve.

Katja er den glade og udadvendte sangerinde, som publikum elsker for hendes fortolkninger af de gode gamle jazzevergreens og de gamle danske Kai Normann Andersen melodier.
Poul Erik Kreinøe sax/vibrafon har spillet over hele landet med de bedste danske og udenlandske musikere., Poul Erik er en rigtig spillemand, som elsker at underholde.
Kurt Hansen guitar, har spillet i mange år med et stort udvalg af danske musikere.
Preben Nimb bas, spiller en smuk og rytmisk bas. Preben har bl.a. spillet med Fjeldtetten på flere TV udsendelser og er kendt for sit samspil med de
bedste bands i Danmark.
Mogens Kann Fjeldsøe, trommer har i 26 år spillet med Majken & Fjeldtetten, har ligeledes spillet med Jesper Thilo, Hugo Rasmussen, Wild Bill Davidson, Jacob Fischer m.m.

About the Author

Leave a Reply

*