Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

  • Suppe

    75

    Solmodne tomater – sprøde croutoner – Creme fraiche – pesto
  • Klassisk rejecocktail

    85

    Frisksnittet salat – håndpillede rejer – asparges – hjemmelavet thousand island dressing
  • Skaldyret

    90

    Tigerrejer – salater – mango – chili – ingefær – koriander
  • Laks

    95

    Kold røget laks – varmrøget laks – spinat – estragon
  • Carpaccio

    99

    Okseinderlår – ruccola – parmesam – pinjekerner

Hovedretter

  • Stjerneskud a la Dockside

    175

    Stegt rødspætte filet- dampet rødspætte filet- rejer- asparges- caviart- thousand island-dressing
  • Ugens Fisk

    Dagspris (185 - 225.-)

    Lige det som torvet tilbyder og kokken finder på 🙂
  • Meuniere stegt rødspætte

    240

    Hel rødspætte- Syltet agurk – brunet smør- nye kartofler- grillet citron
  • Schnitzel

    215

    Kalveinderlår – pommes sautées – ærter – skysauce – ”og en dreng”
  • Ribeye

    225

    350 gr. Ribeye bøf- rødvin glace – sprøde fritter- estragon mayonnaise – sommergarni
  • Kalvemørbrad

    215

    225 gr. kalvemørbrad – Hvid trøffel sauce – stegte kartofler – garniture
  • Stegt flæsk

    118/148

    Serveres med persillesovs, kartofler og rødbeder. Som “dame portion” eller ad libitum
  • Vegetarretten

    185

    Urtebøf med garniture og kartofler
  • ”En hel oksecuvette”

    195

    Greater Omaha – rødvin glace- sprøde fritter- bearnaise smør – garniture Tilberedningstid 35-40 min – min 2
  • Dagens ret – Klik her for at åbne

    99/129.-

    Mandag-torsdag serverer vi en traditionel dansk ret, til omkring kr. 99 – 129.- Det er meget forskelligt hvad

Dessert