Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

  • 2 slags laks

    75

    Varmrøget laks med syltet rødløg og estragon mayonnaise, samt fersk røget laks med stuvet spinat
  • Klassisk rejecocktail

    65

    Frisksnittet salat, håndpillede rejer, asparges, hjemmelavet thousand island-dressing pyntet med citron, dild og
  • Suppen

    65

    Kartoffel-porre suppe med sprød gris
  • Den Franske

    65

    Grillet gedeost på sprøde salater med honning, ristede nødder og vinaigrette.
  • Carpaccio

    98

    Okse carpaccio med ruccola, oliven og friskhøvlet parmesan

Hovedretter

  • Stjerneskud

    165

    Dampet og stegt rødspætte filet, serveret på ristet toast med håndpillede rejer, asparges og caviart, samt frisk
  • Plankelaks

    195

    Laksefilet uden skind og ben, bagt på planke med krydret kartoffelmos. Serveret med kryddersmør og garniture.
  • Wienerschnitzel

    195

    200 gr. Kalveinderlår paneret og stegt i smør. Serveres med pommes sautées, ærter, skysauce og naturligvis ”en
  • Entrecote

    198

    300 gr. Entrecote med dagens kartoffel, kryddersmør, kraftig rødvin sky og årstidens garniture.
  • Tournedos

    225

    225 gr. Oksemørbrad med dagens kartoffel, kryddersmør, kraftig rødvin sky og årstidens garniture.
  • Saltimbocca

    188

    Kalveinderlår og lufttørret skinke braiseret i kraftig sky med tomat, hvidløg og hvidvin. Serveres med ovnbagte
  • Stegt flæsk

    95/135

    Serveres med persillesovs, kartofler og rødbeder. Som “dame portion” eller ad libitum
  • Vegetarretten

    175

    Urtebøf med garniture og kartofler
  • Dagens ret – Klik her for at åbne

    100/125.-

    Mandag-torsdag serverer vi en traditionel dansk ret, til omkring 100 – 125 kr. Det er meget forskelligt hvad

Dessert

  • Chokolademousse

    65

    2 slags chokolademousse med flødeskum og tørret bær.
  • Æblekage

    65

    Grød lavet af efterårets æbler, knas, flødeskum og ribsgelé.
  • Kage

    65

    Choko-trøffelkage Severet med vanille is og syltede bær
  • Créme brûlée

    65

    Fløjlsblød vaniljecreme med sprød sukkerskorpe.
  • Børne is

    45

    2 kugler is med chokoladesovs