Forret og dessert kr. 65

Hovedretter kr. 190

2 Retter kr. 250

3 Retter kr. 300

Tillæg på udvalgte retter

Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

Hovedretter

  • Klassisk Stjerneskud (kr. 155.-)

    Stegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet, rejer, asparges, caviart, salat, dild og citron.
  • Smørstegt Torsk

    Torskeloin sat i kold ærte pure. Serveres med sprød rødbede og grov mos af kartoffel og rodfrugter
  • Wienerschnitzel

    200 gr. Kalveinderlår paneret og stegt i smør. Serveres med pommes sautées, ærter, skysauce og naturligvis ”en
  • Rib Eye (tillæg+ kr. 50)

    Rib Eye (tillæg+ kr. 50) 350 gr. Rib-eye stek. Serveret med hjemmelavede fritter, håndpisket bearnaise og bagte
  • Tournedos (tillæg+ kr. 50)

    225 gr oksemørbrad. Serveret med hjemmelavede fritter, håndpisket bearnaise og bagte rodfrugter
  • Ugens ret – Klik her for at åbne

    Mandag kr. 89 Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og hjemmesyltet rødbede samt groft brød (Ad libitum kr. 135)

Dessert