— Main Menu —
Om Jenners Dockside
Menukort
- Frokostkort – Serveres imellem 11.00 og 15.00
- Aften Menu – Serveres fra 17.30
- Drikkevarer
Bordbestilling
Gavekort
Selskaber
Catering
Begivenheder 2022
Julen på Jenners Dockside 2022
Om Jenners Dockside
Menukort
Frokostkort – Serveres imellem 11.00 og 15.00
Aften Menu – Serveres fra 17.30
Drikkevarer
Bordbestilling
Gavekort
Selskaber
Catering
Begivenheder 2022
Julen på Jenners Dockside 2022
Aften Menu – Serveres fra 17.30
Menu
Forretter
Hovedretter
Dessert
Forretter
Cremet jord skokke suppe med trøffel olie og sprøde rodfrugter
89
Skindstegt kulmule på kold ærtepure toppet med brøndkarse og rødbede chips
99
Vittello Tonnato – Koldt kalvekød med tun sauce samt capers
99
Hovedretter
Frisk skåret laksefilet stegt på panden, serveret med fennikel og gnocchi samt Romesco sauce
199
Stjerneskud a la Dockside
175
Wienerschnitzel af kalveinderlår serveres med pommes sautées, ærter, skysauce ”og en dreng”
215
Langtidstegt kalveculotte serveret med pommes Anna, sauce Espagnole samt årstidens garniture
199
350 gr. Ribeye steak serveres med pommes fritter, estragon mayonnaise, kraftig rødvin sky samt årstidens garniture
245
Svinekæber braiseret i mørk øl, sat på grov mos og serveret med kraftig skysauce
189
Stegt flæsk – Serveres med persillesovs, kartofler og rødbeder. Som “dame portion” eller ad libitum
128/168
VEGANSK – Selleri ”bøf” – gulerod – chili – tapenade – stegte kartofler
199
Dessert
Kraftig chokoladekage med bærkompot og vaniljeis
79
Trifli med sveske kompot
75
Friture stegt camembert
65
Creme brulée
79
Børne is – 2 kugler is med chokoladesovs
45