Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

  • Suppe

    89

    Græskar – sprøde croutoner – Creme fraiche – kerner
  • Lynstegt tun

    105

    Tun – mango- ingefær – Koriander – sesam
  • Klassisk rejecocktail

    95

    Håndpillede rejer – Hjemmerørt rød dressing – sprød salat -asparges
  • Gede ost

    90

    Gedeost – sprød salat – honning – pinje kerner

Hovedretter

  • Kulmule

    215

    Smør dampet Kulmule – spinat – svampe – hvidløg – nye kartofler
  • Stjerneskud a la Dockside

    175

    Stegt rødspætte filet- dampet rødspætte filet- rejer- asparges- caviart- thousand island-dressing
  • Ugens Fisk – serveres tirsdag til lørdag

    Dagspris (185 - 225.-)

    Lige det som torvet tilbyder og kokken finder på 🙂
  • Wienerschnitzel

    215

    Kalveinderlår – pommes sautées – ærter – skysauce – ”og en dreng”
  • Steak af okse mørbrad

    265

    225 gr. Oksemørbrad – chili mayo – kryddersmør – sprøde fritter- garniture
  • Ribeye

    245

    350 gr. Ribeye bøf- – chili mayo – kryddersmør – sprøde fritter- garniture
  • Ugens Husmands kost – serveres tirsdag til torsdag

    Dagspris (150 til 185.-)

    Årstidens simreretter o.lign. efter kokkens valg
  • Stegt flæsk

    118/158

    Serveres med persillesovs, kartofler og rødbeder. Som “dame portion” eller ad libitum
  • VEGANSK

    185

    Selleri ”bøf” – gulerod – chili – tapenade – stegte kartofler

Dessert