Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

Hovedretter

  • Stjerneskud a la Dockside

    175

    Stegt rødspætte filet- dampet rødspætte filet- rejer- asparges- caviart- thousand island-dressing
  • Husets fisk og skaldyr anretning – hovedret

    225

    Scampi ”på glas” – Pil selv-rejer – Vesterhavssalat- lynstegt tun – tangsalat- Røget kartofler –
  • Meuniere stegt rødspætte

    240

    Hel rødspætte- Syltet agurk – brunet smør- nye kartofler- grillet citron
  • Torsk

    225

    Smør dampet torsk – spinat – svampe – hvidløg – nye kartofler
  • Ribeye

    245

    350 gr. Ribeye bøf- rødvin glace – sprøde fritter- estragon mayonnaise – sommergarni
  • Bøf af oksemørbrad

    245

    225 gr. Oksemørbrad – rødvin glace- sprøde fritter- estragon mayonnaise – sommer garni
  • Stegt flæsk

    108/138

    Serveres med persillesovs, kartofler og rødbeder. Som “dame portion” eller ad libitum
  • Vegetarretten

    175

    Urtebøf med garniture og kartofler
  • Dagens ret – Klik her for at åbne

    100/125.-

    Mandag-torsdag serverer vi en traditionel dansk ret, til omkring 89 – 129 kr. Det er meget forskelligt hvad

Dessert