Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

  • Klassisk rejecocktail

    95

    Håndpillede rejer – sprød salat – thousand island – asparges
  • Tartar

    95

    Mager okse – trøffel mayo – sprød kartoffel – peccorino  
  • Suppe

    85

    kartoffel – porre – sprød gris

Hovedretter

  • Kuller

    189

    Puré – garniture – knuste kartofler
  • Stjerneskud

    175

    Rødspættefilet – håndpillede rejer – varmrøget laks – hjemmelavet Thousand Island-dressing
  • Wienerschnitzel

    225

    Kalveinderlår – pommes sautées – ærter – skysauce – dreng
  • Oksemørbrad

    285

    Grillet grønt – fritter – mayo – glace
  • Ribeye

    285

    Grillet grønt – fritter – mayo – glace
  • Andesteg

    199

    Brun sovs – kartofler – rødkål – surt
  • Stegt flæsk

    145/185

    Serveres med persillesovs, kartofler og rødbeder. Som “dame portion” eller ad libitum
  • VEGANSK

    199

    Spørg betjeningen

Dessert