Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

Hovedretter

  • Husets fiske- og skaldyrsanretning – hovedret

    235

    Scampi ”på glas” – Pil selv-rejer – Lakse rillette – lynstegt tun- tangsalat- Røget kartofler Krabbeklo
  • Kulmule

    215

    Smør dampet Kulmule – spinat – svampe – hvidløg – nye kartofler
  • Stjerneskud a la Dockside

    175

    Stegt rødspætte filet- dampet rødspætte filet- rejer- asparges- caviart- thousand island-dressing
  • Ugens Fisk

    Dagspris (185 - 225.-)

    Lige det som torvet tilbyder og kokken finder på 🙂
  • Meuniere stegt rødspætte

    240

    Hel rødspætte- Syltet agurk – brunet smør- nye kartofler- citron
  • Steak af okse mørbrad

    265

    225 gr. Oksemørbrad – chili mayo – kryddersmør – sprøde fritter- garniture
  • Ribeye

    245

    350 gr. Ribeye bøf- – chili mayo – kryddersmør – sprøde fritter- garniture
  • Stegt flæsk

    118/148

    Serveres med persillesovs, kartofler og rødbeder. Som “dame portion” eller ad libitum
  • VEGANSK

    185

    Selleri ”bøf” – gulerod – chili – tapenade – stegte kartofler

Dessert

  • Kage

    85

    Chokolade – skum – bær – syre
  • Suppe

    80

    Jordbær – vanilje parfait – mynte
  • Trifli

    75

    Bær – Knas- creme
  • Créme brûlée

    75

    Fløde- Bourbon vanilje  
  • Børne is

    45

    2 kugler is med chokoladesovs