— Main Menu —
Om Jenners Dockside
Menukort
- Frokostkort – Serveres imellem 11.00 og 15.00
- Aften Menu – Serveres fra 17.30
- Drikkevarer
Bordbestilling
Gavekort
Selskaber
Catering
Deal
Jazz sæson 2021
Begivenheder 2021
Om Jenners Dockside
Menukort
Frokostkort – Serveres imellem 11.00 og 15.00
Aften Menu – Serveres fra 17.30
Drikkevarer
Bordbestilling
Gavekort
Selskaber
Catering
Deal
Jazz sæson 2021
Begivenheder 2021
Aften Menu – Serveres fra 17.30
Menu
Forretter
Hovedretter
Dessert
Forretter
Husets fiske- og skaldyrsanretning – forret
115
Pil Selv-rejer – Lakse rillette – Lynstegt tun – 2 saucer
Lynstegt tun
85
Tun – mango- ingefær – Koriander – sesam
Rejer
85
Håndpillede rejer- avocado – salater – asparges
Gede ost
80
Gedeost – sprød salat – honning – pinje kerner
Carpaccio
99
Okseinderlår – ruccola – parmesam – pinjekerner
Hovedretter
Husets fiske- og skaldyrsanretning – hovedret
235
Scampi ”på glas” – Pil selv-rejer – Lakse rillette – lynstegt tun- tangsalat- Røget kartofler Krabbeklo
Kulmule
215
Smør dampet Kulmule – spinat – svampe – hvidløg – nye kartofler
Stjerneskud a la Dockside
175
Stegt rødspætte filet- dampet rødspætte filet- rejer- asparges- caviart- thousand island-dressing
Ugens Fisk
Dagspris (185 - 225.-)
Lige det som torvet tilbyder og kokken finder på 🙂
Meuniere stegt rødspætte
240
Hel rødspætte- Syltet agurk – brunet smør- nye kartofler- citron
Steak af okse mørbrad
265
225 gr. Oksemørbrad – chili mayo – kryddersmør – sprøde fritter- garniture
Ribeye
245
350 gr. Ribeye bøf- – chili mayo – kryddersmør – sprøde fritter- garniture
Stegt flæsk
118/148
Serveres med persillesovs, kartofler og rødbeder. Som “dame portion” eller ad libitum
VEGANSK
185
Selleri ”bøf” – gulerod – chili – tapenade – stegte kartofler
Dessert
Kage
85
Chokolade – skum – bær – syre
Suppe
80
Jordbær – vanilje parfait – mynte
Trifli
75
Bær – Knas- creme
Créme brûlée
75
Fløde- Bourbon vanilje
Børne is
45
2 kugler is med chokoladesovs