Smag på Køge 2021

Mandag den. 11 til lørdag den. 16 oktober afholder vi Smag på Køge, i denne periode sælges udelukkende nedenstående menu.

Forret 
Cremet græskarsuppe med æble og kerner

Hovedret 
Braiseret okseculotte med sauce espagnole, knuste kartofler og årstidens garniture

Dessert 
Chokoladefondant med kompot af bær

Pris 215 kr. pr. person 
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr) 

OBS 
Menuen til Smag på Køge er fast, medmindre andet er oplyst. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du sørge for at kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.

DINNERDAYS 2021

Fredag den. 16 til lørdag den. 23. oktober afholder vi DinneDays, i denne periode sælges udelukkende nedenstående menu

Forret 
Cremet græskarsuppe med æble og kerner

Hovedret 
Braiseret okseculotte med sauce espagnole, knuste kartofler og årstidens garniture

Dessert 
Chokoladefondant med kompot af bær

Pris 215 kr. pr. person 
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr) 

OBS 
Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du sørge for at kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.

Mortensaften 2021

Onsdag den. 10. november holder vi traditionen tro Mortens aften på Jenners Dockside, Køge Havn.

Vi tager imod reservationer fra kl. 17.30 og serverer and så længe der er gæster til det.

Menuen er traditionel med et twist og består af følgende 3 retter

Forret,

Røget laks fra ”Det Ny Røgeri” på Mosede Havn

Hertil serveres stuvet spinat og friskbagt brød med smør

Hovedret,

Langtidsstegt and med æbler og svesker

Serveres med brune og hvide kartofler, hjemmesyltet rødkål samt brun sovs

Dessert,

Gammeldags æblekage

Frisk kogt æblegrød, hjemmelavet æblekage rasp, ribsgele og flødeskum

3 retter kr. 375

2 retter Kr. 275

Hovedret Kr. 225

Vi vil på dagen ikke tilbyde retter fra vores a la carte kort – Menuen kan bestilles som Take Away

For bordbestilling ring 43 69 93 39 eller book online på: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/2844/2

Jenners Dockside Jazz program er fastlagt og kommer her:

Lørdag den. 05.06.2021 Kl. 12.30          Jensens Jazz Serenaders     Lørdag den. 12.06.2021 Kl. 12.30            Inge Andersen Kvartet     Lørdag den. 09.06.2021 Kl. 12.30            Doc Houlind Kvartet                                                   
Læs mere