Sankt Hans 2021

FORRET 

Rejer

Håndpillede rejer- avocado – salater – asparges

Tun & Scampi

Tun – mango- ingefær – Koriander – sesam

Scampi – aioli – shiso

 

Hovedret

Bøf af oksemørbrad

225 gr. Oksemørbrad – reduceret rødvin sky – pommes Anna – sommer garniture

Herrebøffen

325 gr. Rib Eye steak– reduceret rødvin sky – pommes Anna – sommer garniture

Stjerneskud a la Dockside

Stegt rødspætte filet- dampet rødspætte filet- rejer- asparges- caviart- thousand island-dressing

DESSERT

Chokolade

Chokolade – friske bær – vanille is

Trifli

Jordbær – rabarber – creme – knas

Hovedret kr. 225.-

2 retter kr. 285.-

3 retter kr. 325.-

For bordbestilling ring 43 69 93 39 eller book online på: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/2844/2

 

Mortensaften 2021

Onsdag den. 10. november holder vi traditionen tro Mortens aften på Jenners Dockside, Køge Havn.

Vi tager imod reservationer fra kl. 17.30 og serverer and så længe der er gæster til det.

Menuen er traditionel med et twist og består af følgende 3 retter

Forret,

Røget laks fra ”Det Ny Røgeri” på Mosede Havn

Hertil serveres stuvet spinat og friskbagt brød med smør

Hovedret,

Langtidsstegt and med æbler og svesker

Serveres med brune og hvide kartofler, hjemmesyltet rødkål samt brun sovs

Dessert,

Gammeldags æblekage

Frisk kogt æblegrød, hjemmelavet æblekage rasp, ribsgele og flødeskum

3 retter kr. 375

2 retter Kr. 275

Hovedret Kr. 225

Vi vil på dagen ikke tilbyde retter fra vores a la carte kort – Menuen kan bestilles som Take Away

For bordbestilling ring 43 69 93 39 eller book online på: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/2844/2

Jenners Dockside Jazz program er fastlagt og kommer her:

Lørdag den. 05.06.2021 Kl. 12.30          Jensens Jazz Serenaders     Lørdag den. 12.06.2021 Kl. 12.30            Inge Andersen Kvartet     Lørdag den. 09.06.2021 Kl. 12.30            Doc Houlind Kvartet                                                   
Læs mere