Mad ud af huset

Er du blevet tilhænger af vores store udvalg af røgede sager, lækre fiske frikadeller, skønne salater eller velsmagende oste og ønsker at bringe dem hjem i stuen til en lækker frokost, så er det bestemt en mulighed.
Vi tilbyder bla. vores A og B menuer, som efter dit valg, anrettes i pænt engangsemballage eller på fade og i skåle. Forskellen er om du gider at vaske op og returnere servicet.

Menu A

  • Karrysild med æble
  • Lille fiskefilet pyntet med rejer og mayonnaise
  • Lille fiskefrikadelle med remoulade og citron
  • Hjemmelavet laksesalat
  • Lun leverpostej med sprød bacon

kr. 190.-

Menu B

  • Karrysild med æble
  • Lille fiskefilet pyntet med rejer og mayonnaise
  • Lille fiskefrikadelle med remoulade og citron
  • Varmrøget laks med kryddermayo
  • Krabbe salat med dild
  • Hønsesalat med sprød bacon
  • Friture stegt camembert med solbær syltetøj

kr. 240.-

Menu C

  • Hjemmelavet karrysild med æble og løg, stegt sild i lage og marineret sild med løg og kapers
  • Sprød fiskefilet med remoulade og citron, koldrøget laks med stuvet spinat, hĂĄndpillede rejer med mayonnaise
  • Cremet hønsesalat med sprød bacon, mørbradbøf med bløde løg og surt, hjemmelavet frikadeller med rødkĂĄl
  • 2 slags ost med tilbehør

kr. 365.-

Alle menuer leveres med frisk bagt brød, fedt og smør

Betingelser:
Minimum 4 personer
I afhenter maden og returnerer servicet (rengjort)
Levering imod gebyr
Betaling forud, ved afhentning eller levering
Ændring i antal indtil 3 dage forinden

Ud over vores kolde og lune retter tilbyder vi buffeter, brunch, tapas og menuer skræddersyet til gæstens behov og budget.

Minimum 20 personer!

Prøv eksempelvis vores “byg selv” koncept

2 forretter · 2 kødretter · 2 tilbehør · 1 dessert, Kr. 275.-

3 forretter · 3 kødretter · 3 tilbehør · 2 desserter, Kr. 325.-

4 forretter · 4 kødretter · 4 tilbehør · 2 desserter, Kr. 395.-

Foretter:

Varm røget laks med grillet grønt og estragon creme

Salat af varmrøget laks på sprød kartoffel

Rimmet laks med syltet kål og æble-selleri creme

Kold røget laks med rygeost creme

Fish´n Chips med sauce tartare

Skindstegt sandart (eller lignende) på ærtepure med kryddersalat

Lynstegt tun med relish

Grillede tigerrejer i ingefær, lime samt chili med aioli

Bruschetta’s

Carpaccio med parmesan og træffel olie

Vitello tonnato pĂĄ glas

Små fede chorizopølser, braiseret I rødvin

Røget kartoffel med karljohan mayonnaise

Kød:

kalvecuvette braiseret med hvidvin og citrus

Farseret kalkunbryst

Unghanebryst · pesto ·  mozzarella

Rosastegt oksefilet

Lammekølle · Persille · Hvidløg

BBQ Vikinge kølle · Af grisebasse + kr. 25.-

Indbagt Svinemørbrad

Tomat-lakse tærte

Løg og bacon tærte

Tilbehør:

Broccolisalat · Bacon · Rosiner · Ristede solsikkekerner

Bulgursalat · Grøntsager · Rød pesto

Tomat salat · Løg · olie-eddike dressing

Amerikansk coleslaw

Råmarinerede grøntsager · Æblevinagrette

kartoffelsalat · Tomater · Forårsløg · Agurk · krydderurter

Marineret kartoffelsalat · Cherrytomat · Grønne bønner · Feta

Pastasalat · Persillepesto · Radiciosalat

Salatfad · 5 slags grøntsager · Børnevenlig

Bagte små Kartofler · Olivenolie · Krydderurter

Bagte små kartofler · Sød chili · Ingefær

Flødekartofler · Løg · Parmesan

Flødekartofler · Naturel

Diverse

Rødvinsauce eller Pebersauce (+20 kr.)

Brød og smør (+10 kr.)

Dessert:

Lille chokolademousse – Hvid eller mørk – i glas eller chokolade skål

Lille citronfromage med flødeskum i glas

Lille jordbær-rabarber trifli i glas

Lille vanilje pannacotta med gele i glas

Lille creme brulé

Jordbær suppe ”shot”

Skovbær mousse med brændt chokolade

Choko-trøffel bite med ananas salat

Mille feuille med skum og bær

 

Scroll to Top